Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerligt.

Jag för in min bröstvårta in i din mun.

Minns du hur vi älskade vanvettigt.

Där upppå myren med myggen vinande i takt med andetagen.

Det var mer spännande än skönt.


Än fast flödet för länge sedan stannat i det uttorkade
det som är mitt bröst.

Vi möts i farhågor och längtan

Ibland är minnet en tröst.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP