Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonlängtan

Regna mig

sandstoft ifrån

havdränkt morgon.

Du brukade ju vara så bra på
sånt där.

Jag vet ju hur morgonsjö
möter båtens för
sådär i höstkant.

Kan jag få vara de gula löven som kastas
emot din köl.


Kanske kan jag inte vara mer än så.

Mer än svalkande vågskvalp
och morgondimmans rå.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 07:02



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det här var oändligt fint att läsa...och känna!!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP