Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

90-tals sommar

 

 

Vi drack vin

I våra underkläder

 

Medan regnet gjorde fåror i jorden

Kastade du tärning

 

Ögon ljusa

Hud så slät

 

Från att ha älskat länge

 

Din röst

lätt

och

mörk

 

Håret solblekt

Som alltid

den här tiden på sommaren

 

Du vägde tärningen

i dina händer

 

Du ville vinna

Men jag gjorde det oftare

 

Kunde mer

Om prinsessor och religion

 

Du var ett gitarriff på scen

i

dunkel

 

Du var

 

 

 

 

 

Min




Fri vers av Jazz-75
Läst 343 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-08-17 14:42



Bookmark and Share


  blaite
En sådan fin bild man fick av denna. Helt plötsligt var
till och med 90-talet vackert igen..
2010-04-07

    ej medlem längre
Du är en riktig poet du. Väldigt bra skrivet.
2009-11-09

  B-Nita
Du är verkligen bra på att skriva. Har läst annat också, och blivit imponerad. Mycket bra =)
2009-09-23

  Gawain VIP
Väldans skönt på det somrigaste vis. Känner mig solblekt igen, våt av ett regn ljummet som sin årstid,,
2009-08-20

  spellbound
J**** vackert du!!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75