Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland behövs det inte mer än så.

Vallfärda inte hit

jag har inga under att ge

jag har ingen regnbåge

och till ingen kan jag be

jag har inget heligt vatten

som ni kan bada i

det som blev det blev

och så får det förbli

Men vill du ha en kram

en vänligt ord då och då

kan du komma hit

för det kan jag förmå

jag kan också sjunga dig

till vila och till ro

och i mitt varma hjärta

kan du kanske bo

Och kanske kan jag ge dig

en liten smula hopp

kanske kan jag gjuta

lite mod i din kropp

Som sagt här ovanför

kom bara till mig

om du vill ha mänsklig närhet

För då kan jag hjälpa dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 20:39



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
precis så
det allra enklaste
största
och viktigaste :)
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP