Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som förr.



Vid din sida

samlade

smärtinpulser

påminner

om livets ödslighet

när det rinner

ödemark

genom ditt hjärta.



Bara det rinner fort
tänker du.

Det ramlar så fort
över en.

Hjärtat.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-18 19:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Med blixtens hastighet och kraft
2009-08-18

  Sturesdotter
ja, man hinner inte reflektera...
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP