Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tid.

Dräm till mig bara.

Ge mig en sån där brasklapp
ruska mig
Skrik allt vad du kan
in i mitt öra.

För du förstår

Det är inte alltid jag

ser

Det lilla gro

Och jag vill inte
gärna missa

Din vackra bit

i
livet.


Tänk bara på


att jag sover.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-19 06:33



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
bra, mycket bra!
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP