Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönsteranpassad bortslängd ritning.



Lämnar av mig nu där jag sist såg dig, det
verkar mest logiskt att göra så.

Trär minnesarmband som jag flätar av de sista gulnande gräset,
det också verkar mest logiskt.

Att jag sedan eldar upp dem är
bara symboliskt.

Ingenting annat.

Jag behövde komma i håg det.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-19 11:52



Bookmark and Share


  Sturesdotter
fina rader som jag tar till mig och tolkar in i min värld
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP