Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min persika

Dagen är ända
jag vänder mig

sömnlöst

ny dag
ny natt

jag väntar, du kommer aldrig

saknar armen runt mig

likt ett sömnpiller

när kommer du hem?

kan inte sova utan dig



du kommer

alltid

när jag somnat
lägger täcket om mig
kysser min panna
säger jag älskar dig my peach

sovgott min söta persika

och

jag somnar.




Fri vers av jennystyle
Läst 618 gånger
Publicerad 2005-10-07 10:37



Bookmark and Share


    BrokenHearted
så sööööt;D
önskar det kunde bara så.. fast det känns lite sorgset ändå på ngt sätt.. eftersom du redan ligger i sängen när han kommer.. =/ hmmmmzz....
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle