Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vantron flyttar ut.


Skörda tilliten

försiktigt

Bygg upp ett rå
emot mina gränser

Höstså din framtida

längtan i mig

Så ska mitt hjärta

bygga hem

intill

ditt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-19 18:24



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Spröd och mjuk med dessa två själar bredvid varandra.
2009-08-20

  peter markurth
gillar
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP