Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min första kyss

 

Och så ska jag försvinna

 

Till min första kyss

 

Till staden runtomkring

 

Till värmen

 

Alla sandkorn

Under fotsulor

 

Som trampat jord

 

Jag skall läppja på minnet av 

Av mitt ungdomsjag

 

Ta bilder av det som då fanns

 

Runt omkring

 

Så en våg

 

Ett skumstänk på panna

 

Sol

 

Sol

 

 

Ovanför

 

 

Min första kyss... 

 




Fri vers av Jazz-75
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-19 23:06



Bookmark and Share


  peter markurth
starkt, känsligt och välskrivet...
2009-08-19

  Gawain VIP
Ljuvligt amoröst på det fylligaste vis. Njutbart indeed,,
2009-08-19

  kollrigheter
"Jag skall läppja på minnet av
Av mitt ungdomsjag"

Den biten överglänser, för min del. Jag tycker om hur det är strukturerat, men även innebörden. Och ordet ungdomsjag skvallrar om bortglömda minnen, samtidigt som det klingar skönt i strofen. Sånt tycker jag om. Tack.
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75