Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är så sann tycker jag!


Ett hav

Tårar,tårar och åter tårar
av tårar har detta hav bildats.

Tårar av sorg.tårar av lidande
tårar av lögner,tårar av kärlek.

Tårar som beskriver ens känslor
tårar som beskriver ens tankar

Tårar som ingen vill veta av
tårar som man fäller i smyg.




Fri vers av Manal
Läst 564 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-16 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal