Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så mår man så dålig,man vet inte till vem man ska vända sig. Man har en sådan stark smärta som man man inte årkar med...


Smärtan

I mitt hjärta så finns så mycket
sorg.lidande och en stor smärta
En smärta som jag inte vill ha
en smärta som måste försvinna.

Om smärtan inte försvinner så dör jag
jag kan inte leva med den.
Smärtan orsakar en brinnande låga inom mig
en låga som bränner mitt hjärta.

Smärtan får mig att bli någon annan
jag är inte mig själv,jag är ingen
Smärtan tar över mitt inre,jag vill ta mig ur den
men hur? det vet inte jag.

Jag behöver nog hjälp..av vem?
jag vågar inte be om hjälp,känner mig så hjälplös
Vem kan få min smärta att försvinna
Hon? eller kanske han?




Fri vers av Manal
Läst 449 gånger
Publicerad 2004-06-16 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal