Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kråkor kraxar svart.



Visuella känselspår

säger att du

rört

att du

fört

din tungspets

över min

underarm.


Jag kan inte

jag

blundar jag

kan inte

se dig

längre

bara känna

dina

läppar.





dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-20 21:19



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Mycket vackert och sorgligt. Fint upplägg av dikt där den sensuella känslan/längtan blir tydlig och melankolisk genom att texten tonas ut.
2009-08-20

  Sturesdotter
man blir ju avundsjuk....

får sätta mig närmare hunden

allvarligt;

mycket sensuell dikt!
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP