Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på umemål.


Guldgul Haiku

Skönn je etter, ila

långtborrtifrån köm nappren

all vörä snattren




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-21 09:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det sägs vara ont om hjortron i år ...
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP