Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medmissbruk.



För ruset rev av sin

sorgeklädnad

vid dina fötter.


Om du vågar gå naken
därifrån

ska jag skyla dig
med min.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-21 12:06



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Yrre; så oerhörd stark bild du ger!
Mycket bra!
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP