Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nattrams igen...


Breddtopp...


bredden på toppen
är imponerande

sa sportreportern

frågan är hur
toppen på bredden är...




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-22 02:37



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillar verkligen dina små underfundigheter.
2009-08-23

  Peter Matsa
hmmmm
nä ... redan innan var det en knepig kombination :)))
Toppen!
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP