Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kvittblivningsvånda...


Kortsynt krokben...


för närvarande
är brev från mig

frånvarande

inboxen bågnar
utboxen sprängs snart

våndan växer...

håll ut, trogna vänner!
snart så...

kommer mer än detta
kollektiva

TACK!!!




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-22 09:51



Bookmark and Share


    Nattviol
det är så ibland..
; )
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP