Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla i dina armar.

Älska mig skär om kinden
där årstider vakat
där tvivlen byggt bo

Älska mig norr om allt
låt ljusen få tända
liv överallt

Låt sångerna sjunga. låt örterna gro
där du finns där du är
där kan jag få ro

Fyll mig med lustens bröd
där åkermark bävar
för liv och för stöd

Räck mig din levnadstro
älska mig röd
fyll mig med glöd



Där ödemark tassar så ljudlöst omkring
låt mig falla i dina armar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-22 21:38



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Fyll mig med lustens bröd, underbara ord...
2009-08-22

  Eldskimmer
Underbar och sparad!
2009-08-22

  etthjärtaäralltidrött
fantastiskt fin text!
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP