Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min missbrukande dotter


Där som havet fyller vågor och jag finner nya rum.


21

det finns ett kortspel som heter så.
där kan man vinna eller förlora och man spelar för skojs skull.


Jag kan inte förlora dig.
Du är 21.

Du är min dotter.

Ditt liv är ett kortspel
om liv och död,










Hur kan vi förlora!!!!!




Fri vers av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-22 21:51



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
varma tankar till dig
förfärlig verklighet

titeln är enastående!
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP