Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okända virvlar i ditt hår.




Närsomhelst
du vet ju hur jag stänger inför sol.


rammad av ljuskällan.

Itu.

Jav vilar med armbågarna tätt.


Och du kan måla vinterfärger på min kropp och öppna
seglen och höja dem i mast.

Som målsnören faller vi
dränker höftformen och vilar intill

Hur ska man sjunga ljuset i en jägares öga?











Jag kan.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-22 22:59



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Vackert!
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP