Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tablettask och son.



Jävla zoo.

Och han fick en chimpans i dag, igen


jävla zoo

sa han.


Spelar det någon roll frågade vi.

Nej,
sa han.

Men det var ändå en chimpans.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-22 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP