Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte den vassaste på den här planeten.



Kronärtskocka

eller
vad det nu heter.

Drypande grön skål av

smör och
vitlök och
vitt kladd.

Faktist jätteäckligt

eller gudomligt.


Det beror på.





Jag får i varje fall
ingen kyss i kväll.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-24 20:30



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP