Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick snabba som vågkast.

Det gör så ont i dig,

Tänkte jag när jag såg dig stå och
slå, slå på
ingenting för
absolut ingen
orsak.
Alls.

Förutom att
det gör så ont i dig,

när det där onämnbara träffar
dig med
milimeterprecision

Precis där
utan att

egentligen förstå

att det gör så ont i dig.
Där.

Sakta sipprar liv utöver
golvplank som
ingen, ingen alls
sett utan det
finns just bara för

liv måste ju få
ta vägen

någonstans när

det gör så ont.

I dig.





Jag kan bara titta på.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-25 12:07



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Smärtsamt, riktigt ont!
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP