Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftperspektiv.

Räkna mig inte när dagen faller
När leenden lagt sig till ro
Händer som slagna viljor rörs
därinne i mitt lilla bo.

Färglägg mig inte när sorgen falnar
och brinnande vilja dött ut
Där jorden är brukad och fårad och grå
när bördorna tagit slut.

Etsa mig villig för hud och på hud
slagen av koppar omkring
fånga mig sanslös när dagen vaknar
nåla mig evigt ditin.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-25 12:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
skönt med en dikt skriven på vers och delvis på rim, det blir melodi i det då och en känsla av förtröstan smyger sig inpå
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP