Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögons irisar.



Bryt mig.

Jag är en magerskrank av känslor
okuvad i sinnliga
våregn och
vulkaner har jag aldrig sett.

Smula mig bara.

Räds inte skrevor av sorg
och tro inte att jag drunknar
när du tittar på mig

med ögon blå.




(det är ditt hjärta som inte vilar i mina händer)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-25 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP