Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen hög visa... ;-)




Kärleken är inte en schlager

Melodi: Toreadorarian, ur Carmen


Kärleken säges vara stundens barn
ja, just ett flarn
även ett skarn
och om Erato sig lägger i
kan man sällan bli fri
förrän det är försent
förståndet klent
som blixten gör sorti...

Kärlekens bruna öga mötte mitt
stötte mig titt
blötte min ritt...
och när Erato sig lade i
fången ande blev fri
att känslan måla in
och gå i spinn
ty han blev min magi...






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-30 04:12



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Haha :))))
2009-08-30

  glittertindra
vissa förhäxar.... :)
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP