Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustivind

Blåsande björkar

Augustivinden i hår

 

inuti solsken




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-30 11:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gott o höra
2009-09-16

    Lindizz
Vackra rader.
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg