Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du önskar så starkt att leva i livet att du nästan dog, när döden andades dej i nacken du åter livet tok....


Återfår...

Livet

famna livet

glädjen, skrattet,ögonblicket

önskan...

önskan så stark 

att jeg mot min grav går...

Döden

sorgen, gråten, ögonblicket

dragningen

dragning så stark

att jag livet återfår....




Fri vers av zinna
Läst 376 gånger
Publicerad 2009-08-30 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna