Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var på tiden...


Hallelujah! Finnkampen fick nytt liv...

Som väntat vann damerna
Och äntligen vann även herrarna!
Alla fyra kamperna vann vi

Vilken spännande upplösning...

Och sen åkte han i vattengraven
förbundskapten Stefan
och baddräkten sprack i ryggen...

;-D




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-30 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP