Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små bitar till dig.




Kan du dela min tystnad.












Kan du dela mina oskrivna blad, mina ord som

aldrig

aldrig



Kan du dela den del av bänken som förblev
osutten.



Överallt faller tusentals
regndroppar.


Vill du dela dem

med mig?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-30 19:07



Bookmark and Share


  aol
underbart
2009-09-01

  Monika A Mirsch VIP
bra! jovisst vill jag dela bänken med dig
2009-09-01

  Junitvillingen
Riktigt bra poesi detta!!:-))
2009-08-30

  etthjärtaäralltidrött
Fantastikt fint, igen :)
2009-08-30

  Christine Sabel
Myckert vackert
2009-08-30

  peter markurth
bra
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP