Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser och ler

 

 

Vilar solkyssta fingrar på mage

 

Glitter av hav på din rygg

 

 

Ingen förväntan

Ung levnad

 

Stearinupplyst kväll

 

90cm brits med armar om varann

Hand kring bröst

Natt kring kroppar

 

Som njuter sig till morgon

 

Ingen förväntan

Ung levnad

 

Samvetsgranna läppar

 

 

Kysser

och

Ler

 

Fastän

de nästan

har

somnat




Fri vers av Jazz-75
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-30 23:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlighetens stämma här vi genomfar
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75