Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet.


smeker höstgula ax

vandrar sakta

silar ro genom tår

där jag sitter

vänder ansikte mot sol


Ler.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-31 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP