Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
än en gång viker sommaren av mot söder


DEN SISTA FREDSROSEN

 

åskan går

rosen sträcker

sig

med en bön

mot orosmoln

 

kronblad faller

regnet störtar

mörkret tilltar

 

värmen tröttnar

doften falnar

hjärtat saknar

dig




Fri vers av Monika A Mirsch VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-31 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oerhört vackert.
2009-11-11

  walborg
Tack för en skön dikt om hösten.
2009-09-19

  vera gade VIP
Den nya Anna-bilden med båten och bryggan i sjön - den tackar jag för...
2009-09-01

  vera gade VIP
Den nya Anna-bilden med båten och bryggan i sjön - den tackar jag för...
2009-09-01

  Eva Langrath VIP
Den strama formen gör att fantasin sätter igång runt orden som kan kännas både varma och lite kusliga på en och samma gång
2009-08-31

    Annika J
Den sparsmakade formen förstärker innhållet i dikten och känslan av något ödesdigert.
2009-08-31

  vera gade VIP
Peace!
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP