Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte längre se bortom.

Vilsensedd

orden kom till korta



Kommer du någonsin tillbaka till mig.



Dina vägar leder så

Bort.



längre längre






Fri vers av Yrre VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-31 19:21



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Smärtan finns där så tydligt...orden berör.
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP