Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du varför?

Älskar dig
för alla skratt vi fick,

även när de
blev min gråt.

Din närvaros förmåga 
fick mig att glömma
tid och rum.

Saknar Din doft,
Din musik.
 
Sättet
Du älskade mig
hel. 




Fri vers (Fri form) av Ilona _L
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-31 22:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vackert, känsligt och hjärtinnerligt naket om saknaden.
2009-08-31

  Måna N. Berger
Priset vi betalar för kärleken, saknaden...
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L