Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandemi




Mellan sina åderblå händer
satte hon ett strå mellan
tummarna
slöt sina läppar tätt emot
och blåste

och en ton så spröd ljöd
mil efter efter mil
likt en missil drog den ner
över svea rike


Det var den morgonen
dina maskätna frukter
föll i din trädgård.





Fri vers av Vildand VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-01 08:22



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket vackert - och lite hemskt.
2009-09-01

  Eva Langrath VIP
ord som känns ödesmättade
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real