Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till liv

Dag i aktiv vila
Vakuum fylls sakta
i trånga rum

Dofter och smaker
antagna förlorade
blir återfunna

Känslor som levt
i vaga minnen bara
växer till orkaner

Miraklet upprepas
oavbrutet med dig
som vågar tro

Så finns allt detta
liksom videts väg
ur knopp till vår




Fri vers av Cinemiracle
Läst 566 gånger
Publicerad 2005-10-09 23:47



Bookmark and Share


  Rublev
finstämt och vackert om mod och uthållig tillit...
om livets starka processer...
*gläder mig med dig*
”Dag i aktiv vila” doftar vishet :)
2005-10-10

  Jojo
Att skriva vettig kritik är inte min starka sida, men denna kan jag inte låta bli att kommentera. Så skört och vackert! "antagna förlorade blir återfunna" - tycker din formulering är helt fantastisk. Fick läsa några gånger för att kunna ta in allt du förmedlar i din dikt. Blir så glad av sådana hoppfulla dikter. Den gick in i mitt hjärta och blev kvar.
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle