Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindtagen

När vinden viner,
viker jag varsamt
in mina vingar.
Vaktar...
min ytterdörr.
Då det vildaste rasar.
Lyhört lyssnande.
 
Ljudlig
är den låten
dundrandes förbi, 
som om
tåget
p
lötsligt
slitit sig loss från sina skenor
in i den blåsvarta natten.



 




Fri vers av Ilona _L
Läst 520 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-04 22:01



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vinden i alla sin kraft, nog kan den bjuda på
en utsatt känsla...som känns ända in och skapar oro.
2009-09-04

  Peter Matsa
ah, vilken känsla du bjuder på, vilka bilder som framkallas. tack!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L