Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna rinner,men för vad?

Jag gråter kanske inte varje dag,
men det händer att jag fäller tårar.
Jag mår dåligt rätt så ofta
jag kan inte sätta fingret på vad...
Det finns så mycket som sårar mitt inre
och som krossar mitt hjärta.
Jag tänker inte på dig lika ofta
men jag undrar om jag någonsin finns i dina tankar?
Jag minns att du lovade att Alltid trösta mig,
och det gör mig så ont att du ljög.
Du sa att du ville tårka mina tårar,
men varför fick du dem att bildas?




Fri vers av Manal
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-17 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal