Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindtagen II

Vindens andning 

uppfyller, rensar

Tröstar, jagar

kryper in på.

 

Hejdar flykten,

virvlar vattnet.

Leker tafatt

skyndsamt göms de små.

 




Fri vers av Ilona _L
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L