Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan ingen fånga mina drömmars fall?

Kan ingen fånga mina drömmars fall

när natten störtar samman som en korthus
vaknar jag och upptäcker känslan av tomhet
kan ingen fånga mina drömmars fall?

jag är hjälplös, olyckligt kär
somnar om och hoppas
på dagen snart ska gry
så pulsen blir normal, hjärtat blir normalt
hjärnan blir normal
och att dessa tankar inte försvagar mitt immunförsvar
mot romantiken
kan ingen fånga mina drömmars fall?




Fri vers av Mikkiz
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-10-10 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz