Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olycklig....


Älska mig som den jag är....

Du säger att du älskar mig, men dina vassa ord får min själ att krympa sig

du säger att du åtrår mig , men din blick får min kropp att vrida sig.

Jag vill känna rosor på min kind,

blixtrar i ögonen

och livet som dansar i min kropp.

Jag vill inte längre dölja mig bakom molnen

i skamfullt hopp

att du en dag vill se mig 

mig som den jag är

 




Fri vers av zinna
Läst 354 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-04 13:20



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackert <3
2013-02-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
rak, ärlig, äkta, oavbruten, kärlek
rak, ärlig, älta, oavbruten, åtrå

varje kvinnas rätt
2012-01-24

  Lennart Bång
Sååå vacker, verkligen jättefin och lite sorglig. Eller kanske inte så lite. Bra skrivet!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna