Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ana, jag drömde en dröm

 

 

 

jag var glad

jag var lycklig

och jag hade en vision

 

 

världen vände sig om

Ana

 du tröttnade

aldrig på gryningen

 

det borde sagts mer

mellan oss…

 

ditt ord

lyste upp natthimlen

 

fruktan

var din

motivation

 

din röst smög

på tå

stämman ryggade

tillbaka

 

 

 

vem gav hemligheterna

rätten att vara skamliga?

 

 

 

Ana

du förstörde inga

överraskningar

 

 

Ana

alla är ledsna

över något

 

och

 

det borde sagts

mer mellan oss…

 

Ana, 

jag drömde en dröm...




Fri vers av Miss Mod
Läst 553 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-09-14 15:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vemodig - varn och längtande tar den sig rakt in i mitt hjärta
2010-11-20

  walborg
Vemodigt - fint! VArmt tack!
2009-09-18

  Eaglemountains VIP
Underbart vacker med inslag av vemod och tankar .....
2009-09-16

  Rosen VIP
En dröm som ligger i en vädjan om att återkomma...anar trevande försök om försoning och även självinsikt...
berör mig och tar på mig som om den skulle kunna vara skriven direkt till mig...
Applåd!
2009-09-16

  blaite
Fint..
2009-09-15

  Nils Teodor VIP
Vemodigt vacker!
2009-09-14

  Eva Langrath VIP
Innerliga fundersamma underströmmar av fruktan och grusat hopp samtidigt som jag förnimmer försonlighet. En mycket vacker text. Tack.
2009-09-14

    ej medlem längre
Även om jag inte har nyckeln till denna text dröjer den ändå kvar, som en doft ...
2009-09-14

  etthjärtaäralltidrött
Lämnar en känsla av vemodiga minnen.
2009-09-14

    Bodil Sandberg
En mycket innerlig och varm dikt om än med svårmodighets strömningar mellan raderna - oerhört vacker poesi!!
2009-09-14

  Suzy med punkterna
En text som ger mig rysningar.
Underbart skrivet
2009-09-14

  aol
så vacker sensuell
2009-09-14

  Njord
Vacker vemodig text som berör in i själen. Läser den som en bön en vädjan, en utsträckt hjälpande hand eller kanske bara en underlig dröm.
Du skriver så bra Miss Mod
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod