Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På resa


Sandkorn smulas aldrig sönder...

 

...jag står på dem

Håller i en del 

 

Låter en ström rinna ner

genom

knuten hand

som är mjuk

 

Tänker på alla händer jag kramat

och smekt

 

För att lugna

För att älska

 

Sandkorn av strand

 

Blir

 

drivor

av

evighet

 

 

Snart sköljer dagen

sin

 

saknad

 

Blir natt

från dag

 

så het




Fri vers av Jazz-75
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75