Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till Tramp

 

Bästa herr Tramp

Av någon anledning ville inte redaktionen på poeter.se lämna ut din adress till mig. De sade att de tvivlar på att jag verkligen är den Anna Anka du söker.

Bästa herr, jag får medge att jag känner mig synnerligen dåligt mottagen av den redaktion ni står under. Men jag väljer därför att precis som du lägga ut mitt brev offentligt, åtminstone på denna sida via Cris, eftersom jag själv inte är medlem och inte blir sugen på att bli det heller.

Däremot är jag synnerligen intresserad av att få träffa er bäste Tramp. Du verkar vara en spännande man. Du vet nog inte om det själv. För jag anar tendenser av att du själv tycker att du är alltför vanlig och patetiskt. Ja,det skriver du ju i klartext.

Men se det som så att har man sopor inne från ett par år tillbaka, så är man ganska unik. Och ta det som en bra egenskap. Sånt gillar jag. Du har stått upp för din rätt som man. Och att du byter blöjor på sonen gör dig mjuk. Jag tycks mig ana en man med oanade möjligheter att växa.

Jag är nu vansinnigt eftertraktad på marknaden som kvinna. Och det har du säkert förstått, att du inte är ensam om att tycka jag är så fantastisk. Oftast tackar jag vänligt och bestämt nej. Men den här gången tackar jag ja. Jag hoppas du får mitt brev nu bäste herr Tramp.

Jag bara längtar efter att få röja runt i ditt hem och på dig.

Och

Jag hoppas det är okej att ta med hela TV teamet redan från första början

Hälsningar
Anna Anka




Övriga genrer av Cris
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-17 14:13



Bookmark and Share


  Blåbäret
*OMG*

detta kan bli hur spännande som helst...jag tror jag dööööör,
guuuuud!

och så snabbt du kunde svara...och även jag är glad att du fann en kanal via cris sida, så budskapet når fram

plötsligt händer det, säger jag bara
nu är jag avis...men om det är på Tramp eller dig Anna låter jag vara osagt!
2009-09-17

    tramp
Åhhh Anna är det verkligen du ? Jag tackar dig ödmjukast för ditt så vänliga och omedelbara svar.

Samtidigt lovar jag att allting är exakt som dig beskrivits i mitt brev av denna morgon.
Jag skall genast framföra mina klagomål till denna redaktion som verkar ha missuppfattat sin uppgift och jag kan försäkra er, att om ni ånyo eftersöker min adress så kommer ni att delges den samme.

Vördnadsfullt
Herr Tramp
2009-09-17

  Lili Samuelsson VIP
helt underbar, fint att cris lät dig få utrymme att komma till tals, jag har läst herr tramps brev till dig och det här blir spännande att höra fortsättningen på
glöm inte AA
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris