Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden känns för platt

 

 

 

med livet i sin linda

 

ropa fåglarna

tillbaka

 

väck blommorna

 

 

lita alltid

på den du är

 

låt ingen förstöra

det goda i dig

 

det finns inga regler

det finns inga överenskommelser

 

avståndet är stort

men det förenar oss

 

gör oss

nödvändiga för varandra

 

ingenting förändras

egentligen

 

vi lämnar

vi blundar

vi kommer undan

vi kommer igen

 

vi räknar orden

vi lärt oss

 

låt våra rädslor

gå hand i hand

 

låt våra magar mötas

 

svara fåglarna

i höjden...




Fri vers av Miss Mod
Läst 360 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-09-18 14:44



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Hibou=hopp...känns..mycket vackert.
2009-10-26

  Eaglemountains VIP
Kloka ord, vackra tankar, viktiga budskap
2009-10-25

  Suzy med punkterna
Tack för visa ord
2009-09-21

  devilsangel
Det här var bra! givande innehåll och kloka ord
2009-09-20

  Eva Langrath VIP
En text om väsentligheter som kryper nära inpå.
2009-09-18

  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat!
2009-09-18

  En strimma av guld
En sund dikt som uppmanar till att lita på sin egna förmåga och att tycka om och acceptera sig själv.

"lita alltid

på den du är



låt ingen förstöra

det goda i dig"
2009-09-18

    Bodil Sandberg
Så oerhört vackert!!!
gör oss nödvändiga för varandra..bättre kan det inte sägas
en konstfull och innerlig och helt fantastisk dikt!!varm applåd
2009-09-18

  etthjärtaäralltidrött
Å, mitt hjärta jublar
och själen blir lite
mindre ensam.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod