Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guppigt och gropigt väglag

mossigt
svårstartat
trögt
ge dej tid,
även här,
en del av vår väg
guppig och gropig

andningen tyngs
ibland måste man glömma
negligera
bara rymma
ta en avstickare


åter tillbaks
känns vägen lättare
att färdas




Övriga genrer av jardan
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-20 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefin!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan