Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första

jag hade aldrig legat med någon innan honom. märkte han nåt. jo jag sade det till honom. varför det. för det skulle väl ändå märkas antar jag. och. han sade att jag tog på honom på fel sätt. liksom strök honom över bröstet. men det var ju bara för jag gjorde likadant på honom som han gjorde på mig. du är ju fan dum i huvudet. jag sa jag vet inte hur man gör med en kille. sade du det. ja. han sa du vet väl hur killar gör. jag sa nej du kan väl visa. du är sjuk. han ville inte visa. men sen satte han sin hand runt min handled och drog den upp och ned och jag gjorde samma då, på hans. du fattar väl att han aldrig kommer ringa dig igen. fast han ringde imorse.

 




Fri vers av smuts
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-21 00:40



Bookmark and Share


    som du
så himla bra!
2009-12-01

  Staffan Welroos VIP
kul! snyggt skrivet!
2009-09-22

  guld
vad fint! jag gillar den här särskilt!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

smuts