Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som står mig nära i hjärtat!


Att vara en storasyster

Att vara en storasyster är inte en enkel sak,
man måste se upp med vad man gör.
Och inte kan man svära en massa fula ord,
eller klä sig som en galning.

Att vara en storasyster är ett viktigt jobb,
för de yngre har dig som förebild.
Allt du gör,vill de också göra
så som du är,vill de vara.

Att vara en storasyster är en Gåva,
en gåva som alla borde ta vara på.
Lär dina syskon mellan rätt och fel
lär dem att alltid stå upp för varann.

Att vara en storasyster (för mig)
är något underbart,som jag älskar.
Jag vet att de ser upp till mig,
och därför ska jag betee mig på rätt sätt.

Att vara en storasyster för
mina små älsklingar.
Får mitt hjärta att slå några extra slag,
och mitt inre att värma av deras skratt!




Fri vers av Manal
Läst 571 gånger
Publicerad 2004-06-18 09:15



Bookmark and Share


    Words
Haha, förstår är själv en storebror med tre småsyskon. Man har liksom fått en roll ifrån födseln känns det som ibland. Bra skriven!
2004-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal