Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnar mig

Regndroppstårar

Hör mig gråta

Regnar alla gator våta

Regnar mig till minst av allt

Och för mig med till överallt

 

Så jag blir våt i ensamhet

Fast det är inget någon vet

 




Fri vers av Jazz-75
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-22 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Färgrik dikt. gillas.
2009-11-10

    ej medlem längre
Det känns hur vattnet rinner och droppar genom hela dikten ...
2009-09-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket välförmulerat på ett smått udda och positivt vis.
2009-09-23

    Herr Ångest
Jo nu vet jag.. ;-)

Gillar uttrycket "Regnar mig"
Där gråten och regnet blir så intimt sammankopplade att man inte längre kan skilja dem åt.
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75